GOSPODE BOŽE, KAKO JE OVO MOGUĆE? Našao devojku koja je PRESLIKANA kao njegova BIVŠA ŽENA: Plavuša PUCA, a on...
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sličnost je začuđujuća

GOSPODE BOŽE, KAKO JE OVO MOGUĆE? Našao devojku koja je PRESLIKANA kao njegova BIVŠA ŽENA: Plavuša PUCA, a on...

On nije bio naročito raspoložen u društvu nove devojke, čak se i sklanjao od njenih dodira

Objavljeno:

Ako je neko nakon jedne jubavi, pronapao drugu više nego sličnu, to je sigurno Gevin Rozdejl, bivši suprug Gven Stefani koji sa novom partnerkom boravi u Kabo San Lukasu u Meksiku. Kada pogledate Zoanu Zeneti, kao da vidite Gven. Sličnost je začuđujuća.

Gevin Rozdejl (58) i Zoana Zeneti (35) u vezi su od 2023. godine. Debi na crvenom tepihu imali su u aprilu na dodeli iHeartRadio Music nagrada.

Rođena u Tirani
Rođena u Tiranifoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Dakle, rođena sam u Tirani koja je glavni grad Albanije, i odrasla sam u postkomunističkoj Albaniji. Kada sam bila mala, konačno ste mogli da gledamo različite TV kanale u različitim zemljama, i MTV, i slično, različite stvari. Dok su generacije moje mame i moga tate živele u komunističkom režimu, tako da zapravo nisu mogli da rade bilo šta od toga", reče ona, piše People.

1 / 3 Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zoana Zeneti odrasla je u Albaniji, Njujorku i Los Anđelesu. Fizički je veoma slična sa Gven Stefani (54) i to dodatno naglašava njihov sličan imidž. Crveni karmin i bujna plava kosa su zaštitni znaci slavne pevačice, te detalje obožava i devojka Rozdejla pa dok gledate slike iz Meksika - pitate se: da li nije mogao da preboli bivšu pa utehu traži kod njenog klona ili je po sredi marketinški trik.

Zna se da je Gevin prevario Gven sa bivšom dadiljom njihove dece. Bivši par je rešio nesuglasice i u dobrim je odnosima, a njihov brak je trajao od 2002. do 2016. i doneo im je sinove Zumu, Kingstona i Apola koje je otac upoznao sa Zoanom, piše People.

Gven, Gevin i Zoana su poput Kim Kardašijan, Kanjea Vesta i Bjanke Sensori jer nova supruga repera neverovatno liči na njegovu bivšu partnerku.

Čuvena pevačica Gven Stefani je od 2021. u braku sa muzičarem Blejkom Šeltonom koji je pre toga dva puta ženio, ima troje dece.

Da li zbog paparaca ili nečeg drugog, Rozdejl nje bio naročito raspoložen u društvu nove devojke čak se i sklanjao od njenih dodira.

Bonus video:

06:21

ARKAN JE ORGANIZOVAO DELIJE DA SE SUPROTSTAVE NAPADAČIMA NA MAKSIMIRU Zvezdina legenda priseća se krvavog obračuna u Zagrebu

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.